Ter kennisgeving: Permanent Fire Protection en Bremmer Brandpreventie gaan fuseren


Met ingang van 1 mei 2020 zullen Permanent Fire Protection en Bremmer Brandpreventie de krachten bundelen en samen verder gaan als brandbeveiligingspecialist. De jarenlange ervaring en expertise van Permanent Fire Protection zullen we bundelen met de jonge gedrevenheid van Bremmer Brandpreventie voor een nog betere samenwerking. Dit doen wij onder de nieuwe bedrijfsnaam: 'Permanent Brandbeveiliging'.

Wat zal er voor u veranderen? Nagenoeg niets! Al het voor u bekende personeel blijft op hun plek en de huidige samenwerking met Permanent Fire Protection en Bremmer Brandbeveiliging zal in stand gehouden worden. Met nieuwe en frisse energie, alsook inzicht maken wij ons klaar voor de toekomst om onze dienstverlening nog verder te verbeteren en u te voorzien van service op topniveau, zoals u van ons gewend bent.

Met tientallen jaren aan ervaring zijn wij uw partner in het onderhouden en het adviseren van brandblusmiddelen. Dit in bedrijfspanden, kantoren, loodsen en meer, maar ook voor brandpreventie in de scheepvaart kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij uw specialist in onderhoud en controles met betrekking tot noodverlichting, reddingsvesten, bhv-middelen, enzovoort.

Met ingang van mei zullen wij ook 3140 keuringen gaan verzorgen. Dit richt zich op elektrische arbeidsmiddelen, alsook het keuren van ladders en trappen. Met een breed portfolio aan specialisaties zijn wij uw partner voor al uw brandveiligheidbenodigdheden, advies, onderhoud en ondersteuning.

Heeft u vragen over deze nieuwe samenwerking of wilt u graag wat kwijt? Aarzel niet en neem contact met ons op via: ***** of *****.

Belangrijk: gezien wij als VOF verder gaan zal ons rekeningnummer wijzigen, alsook ons btw-nummer. Ons nieuwe rekeningnummer is: ***** en ons nieuwe btw-nummer is: *****. Zou u deze gegevens in uw administratie willen wijzigen?

Permanent Fire Protection & Bremmer Brandpreventie