• blusser
  • Blusser keuren
  • Droge blusleiding
  • Gereedschap
  • Noodverlichting
  • ehbo

Noodverlichting

In het geval van nood is het belangrijk dat er goede verlichting is, zodat de personen in een pand gemakkelijk de uitweg kunnen vinden. Zeker als het donker is. Het is wettelijk verplicht om in elk bedrijfspand noodverlichting te hebben en hiervoor kan u bij Bremmer Brandpreventie terecht.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, onderhouden en adviseren van noodverlichting. Dat geeft u de garantie dat er altijd goede en duidelijke verlichting is bij calamiteiten, als de stroom uitvalt of als de stroom uitgeschakeld moet worden. Hiermee voldoet u aan de wettelijke eisen en mensen kunnen een donkere ruimte dan zonder problemen verlaten.

Producten

Bremmer Brandpreventie levert noodverlichting ofwel vluchtwegverlichting in verschillende soorten en maten. U kunt bij ons terecht voor diverse inbouw, opbouw, LED en TL-verlichting. Die zullen wij voor u plaatsen en/of onderhouden. Elk pand is echter anders en daarom kijken wij graag met u persoonlijk naar de juiste producten, zodat de vluchtverlichting op de meest efficiënte en doelgerichte manier wordt toegepast.

Bremmer Brandpreventie werkt volgens de vastgestelde wettelijke NEN-normen en wij adviseren u graag in bestaande en nieuwe situaties. Voor meer informatie over specifieke producten met betrekking tot noodverlichting, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Gebruik daarvoor ons contactformulier.

Onderhoud van de noodverlichting

Als u bestaande noodverlichting heeft, dan is het verplicht om daar controle op uit te laten voeren. U wilt immers niet dat u in gebreke bent bij calamiteiten. Ook dan kunt u bij Bremmer Brandpreventie aankloppen. Wij verzorgen graag het onderhoud van al uw vluchtverlichting in uw gehele pand.

Dit onderhoud bestaat zoal uit periodieke controles op de staat van de verlichting. Daarnaast vervangen wij accu's, verlichtingen en armaturen indien dat nodig is. Ook bouwen wij TL om naar LED. Bij het onderhoud zorgen wij ervoor dat de gehele oriëntatieverlichting van A tot Z nagelopen wordt en alle eventuele problemen zullen wij direct en adequaat aanpakken.

Dat geeft u de garantie dat de noodverlichting te allen tijde aan de wettelijke eisen voldoet en het de veiligheid biedt die vereist is. Graag kijken wij met u persoonlijk naar een effectief plan van aanpak en voor meer informatie kunt u contact opnemen of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.