• blusser
  • Blusser keuren
  • Droge blusleiding
  • Gereedschap
  • Noodverlichting
  • ehbo

Voor al uw gereedschap keuringen

Elke onderneming is verplicht om met enige regelmaat gereedschap keuringen uit te laten voeren. Dit om de veiligheid van alle medewerkers op de werkvloer te waarborgen. In feite valt elk elektronisch gereedschap onder deze verplichte keuring die conform de NEN-3140 uitgevoerd dient te worden.

Bremmer Brandpreventie is naast specialist in preventieve controle op veiligheidsmiddelen tevens uw partner voor gereedschap keuringen. Alles wat met een snoer werkt, zal tijdens de keuring gecontroleerd en nagelopen worden en de manier van aanpak baseren wij op het type onderneming. Per bedrijf kijken wij aan de hand van een overzichtelijk schema naar alle elektronische apparaten.

Het schema (klik hier) geeft heel duidelijk aan wat de juiste stappen zijn. Dit is gebaseerd op gebruiksfrequentie, de omgeving en de medewerkers. Dit verschilt natuurlijk per onderneming en graag stemmen wij met u af wat de juiste manier van aanpak is.

Ten grondslag daaraan ligt het genoemde schema, maar ook wat uw wensen en wat de wettelijke eisen zijn.

Veilige werkomgeving

Het is van groot belang dat apparaten met enige regelmaat gecontroleerd en gekeurd worden. Voornamelijk om de veiligheid op de werkvloer altijd te kunnen garanderen. Daarmee voldoet u aan de Nederlandse wet en tevens biedt het de medewerkers garantie op een veilige werkplek.

De keuring van het elektronische gereedschap zal op verschillende manieren gaan. Zo is de huidige staat natuurlijk van belang, wat tot op zekere hoogte met het blote oog gezien kan worden. Inwendig ligt complexer, maar daar gebruiken wij de gereedschap tester conform de NEN-3140 voor, waaruit zal blijken of het gereedschap door de keuring komt of niet.

Aan de hand van het resultaat zullen wij u adviseren in wat het beste is om te doen, zodat u een veilige werkomgeving kan (blijven) garanderen.

Afspraak maken

Is het tijd voor een keuring of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Daarvoor kunt u ons contactformulier gebruiken, maar als u liever direct antwoord wilt hebben, dan kunt u ons natuurlijk telefonisch bereiken via: +31 6 3640 3052.