• blusser
  • Blusser keuren
  • Droge blusleiding
  • Gereedschap
  • Noodverlichting
  • ehbo

Onze diensten

Bremmer Brandpreventie is uw specialist op het gebied van preventieve brandbeveiliging. Wij leveren, onderhouden en adviseren u op diverse vlakken met betrekking tot de veiligheid. Onze diensten zijn op te delen in verschillende segmenten en per segment kunt u meer informatie vinden over onze service en mogelijkheden.

Blusmiddelen & advies

Zorg dat u te allen tijde over de juiste blusmiddelen beschikt, zodat schade beperkt wordt bij een brand. Wij zijn leverancier van allerlei blusmiddelen, variërend van een blusdeken tot schuimblusser. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Geen zorgen, wij treden tevens op als uw persoonlijke adviseur.

Meer over blusmiddelen & advies >>>

Noodverlichting

Goedwerkende noodverlichting is van cruciaal belang bij calamiteiten. Zorg dat dit altijd tip top in orde is en met onze dienstverlening heeft u daar geen zorgen meer over. Wij leveren, onderhouden en vervangen noodverlichting en ook spelen wij een adviserende rol bij het inrichten van de vluchtverlichting.

Meer over noodverlichting

Gereedschap keuring

Om een veilige werkplek te garanderen is het wettelijk verplicht om al het elektronische gereedschap op periodieke basis te laten keuren. Wij zijn uw partner voor deze keuringen die wij uitvoeren in samenspraak met u op basis van een helder schema, zodat u precies weet wat u kan verwachten.

Meer over gereedschap keuring

BHV-artikelen

Wij leveren diverse BHV-producten, zoals verbandtrommels, AED's, pleisterautomaten en meer. Ook verzorgen wij het onderhoud, zodat u altijd over de juiste middelen beschikt in geval van nood. U kunt tevens bij ons terecht voor advies op maat.

Meer over BHV-artikelen

Droge blusleiding

Ieder pand met hogere of diepere verblijfslocaties is volgens de wet verplicht te beschikken over een droge blusleiding. Die moet op periodieke basis gecontroleerd worden om de veiligheid te kunnen blijven garanderen. Wij zijn uw partner voor alle controles en eventueel onderhoud, zodat u aan de wettelijke eisen voldoet.

Meer over droge blusleiding

Heeft u een specifieke vraag over onze diensten? Of heeft u een algemene veiligheidsvraag die niet terugkomt bij onze diensten? Ook dan staan wij voor u klaar om u te adviseren en ondersteunen. U kunt ons dagelijks bereiken op: +31 6 3640 3052 of gebruik ons contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk bij u terug komen.

Diensten