• blusser
  • Blusser keuren
  • Droge blusleiding
  • Gereedschap
  • Noodverlichting
  • ehbo

BHV-artikelen

De wet schrijft voor dat er in elke onderneming een BHV-er aanwezig moet zijn voor het geval van nood. De BHV-er zorgt ervoor dat er snel en adequaat gehandeld wordt als de gezondheid bedreigd wordt of als iemand gewond is geraakt. Net zo belangrijk als de aanwezigheid van een BHV-er, is de aanwezigheid van BHV-artikelen. Bremmer Brandpreventie is uw specialist in BHV-artikelen en voorziet u graag van advies.

Wij leveren een grote verscheidenheid aan BHV-artikelen, waaronder zoal verbandtrommels, pleisterautomaten, oogspoelsets en AED's vallen. Het is een greep uit onze producten die benodigd zijn om de BHV op een verantwoorde en veilige manier uit te kunnen voeren. Diverse producten die onder BHV vallen en nodig zijn in ieder pand, worden door ons geleverd.

Onderhoud en advies

Heeft u één van de producten moeten gebruiken of is uw set BHV-artikelen aan vervanging toe? Ook dan staan wij natuurlijk voor u klaar met de levering van nieuwe BHV-producten, zodat er nooit een tekort zal ontstaan. Ook kunnen wij u adviseren over uw huidige producten, nieuwe producten, alternatieve opties en meer.

De controle op houdbaarheid en aanwezigheid is van groot belang, want het is vanzelfsprekend belangrijk om te voorkomen dat er gebreken zijn. Dat belemmert immers niet alleen de BHV-er indien er sprake is van een calamiteit, ook is het wettelijk verplicht. Naast de levering van en het advies rondom deze producten, verzorgen wij ook graag de controle voor u.

Levering op maat

Elke onderneming is anders. Dat zit hem in de grootte van het personeelsbestand, de hoeveelheid medewerkers die dagelijks aanwezig zijn, de werkzaamheden en de inrichting van het pand. Omwille van die reden is het belangrijk om te kijken naar wat wel en niet nodig is op de werkvloer.

Bremmer Brandpreventie kijkt graag met u naar nieuwe of bestaande situaties en wij zullen u daar uitgebreid in adviseren. U weet dan direct waar u aan toe bent en wij garanderen dat u altijd in alle benodigde en vereiste artikelen voorzien bent.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de producten die wij leveren. Wij adviseren u graag, maar als u liever direct wilt weten waar u aan toe bent, dan komen wij op korte termijn bij u langs. Gebruik ons contactformulier of neem direct contact met ons op via: +31 6 3640 3052.